Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@07:19:39 GMT

آمریکا به دنبال مدرن‌سازی سامانه‌های اتمی است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۸۰۸۳

آمریکا به دنبال مدرن‌سازی سامانه‌های اتمی است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس فرماندهی راهبردی ایالات متحده روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد که واشنگتن باید به مدرن‌سازی سیستم کنترل و فرماندهی هسته‌ای خود برای جاسوسی احتمالی از تجهیزات شرکت خارجی که در برج‌های سلولی نزدیک میادین موشکی هسته‌ای این کشور نصب شده‌اند، ادامه دهد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، وی این اظهارات‌نظرات را در پاسخ به گزارش رویترز مطرح کرد که گفته بود اداره بازرگانی آمریکا در حال بررسی تهدید امنیتی شرکت سازنده تجهیزات مخابراتی چینی هوآوی است زیرا این نگرانی مطرح است که تأسیسات هواوی می‌تواند اطلاعات حساس سایت‌ها را ضبط کرده و به پکن منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع به رویترز گفتند، تحقیقاتی که قبلاً گزارش نشده بود، اندکی پس از روی کار آمدن جو بایدن در اوایل سال گذشته توسط بازرگانی آغاز شد.

دریادار «چارلز ریچارد» فرمانده راهبردی آمریکا به خبرنگاران گفت: «ما به خوبی از تهدیدات بالقوه‌ای برای کنترل و فرماندهی هسته‌ای خود آگاه هستیم. چیز جدیدی نیست؟ درست است؟ جذابیت کنترل و فرماندهی هسته‌ای حریف شما چندین دهه است که توجه شما را به خود جلب می‌کند و ما از آن آگاه هستیم».

وی ادامه داد: « من به سیستم اطمینان زیادی دارم. اما من به این نکته اشاره می‌کنم که تهدیداتی که شما در مورد آن‌ها صحبت می‌کنید ثابت نیستند و ما باید به مدرن سازی سیستم فرماندهی و کنترل هسته‌ای خود ادامه دهیم تا بتوانیم دشمن را پشت سر بگذاریم».

وی نام هوآوی را نیاورد و سخنگوی هوآوری نیز به درخواست رویترز برای اظهارنظر پاسخ نداد.

بر اساس یک سند ۱۰ صفحه‌ای که رویترز مشاهده کرد، وزارت بازرگانی ایالات متحده، هوآوی را در آوریل ۲۰۲۱ احضار کرد تا از سیاست این شرکت در زمینه به اشتراک گذاری داده‌هایی با طرف‌های خارجی مطلع شوند و بر این باور بودند که این تجهیزات قادر به گرفتن اطلاعات و داده‌های جغرافیایی از تلفن‌های همراه است.

وزارت بازرگانی آمریکا گفته است که نمی‌تواند چنین تحقیقاتی را تأیید یا رد کند.

هوآوی مدت‌هاست که توسط دولت ایالات متحده متهم شده است که می‌تواند از مشتریان آمریکایی جاسوسی کند، با این حال مقامات واشنگتن شواهد کمی در این زمینه را علنی کرده‌اند. این شرکت این اتهامات را رد می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هوآوی سیستم هسته ای وزارت بازرگانی آمریکا چارلز ریچارد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...

به گزارش همشهری آنلاین، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

کد خبر 850262 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • همکاری ایران و آژانس تحت تأثیر رویکرد و رفتار بی‌ثبات و متناقض آمریکا قرار نگیرد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند