Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت ساختمان یکی از حوزه‌هایی است که تولیدات فراوانی در آن انجام می‌شود و تنوع محصولات در این بخش زیاد است.

تولید کنندگان محصولات مختلف صنعت ساختمان در بیرجند دور هم جمع شده اند و آخرین تجهیزات و محصولات خود را در معرض دید مشتریان قرار داده اند.

اجرای طرح‌های مختلف در حوزه ساخت مسکن در استان، می‌طلبد تا لوازم باکیفیتی در ساختمان‌ها به کار رود و برپایی چنین نمایشگاه‌هایی در معرفی محصولات خوب، موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت ارتباط بی واسطه تولید کننده و مصرف کننده

یکی از غرفه داران نمایشگاه صنعت ساختمان در بیرجند گفت: از اصفهان در این نمایشگاه حاضر شده ام و به عقیده من ارتباط بی واسطه بین تولید کننده و مصرف کننده بسیار مهم است.

او افزود: در کنار معرفی محصولات و ارتباط بی واسطه خریدار و فروشنده، تخفیف‌های ویژه‌ای نیز به مشتریانی که در نمایشگاه خرید می‌کنند، داده می‌شود.

بیشتر بخوانید

ناهماهنگی ها، گرفتن پروانه ساختمانی را سخت کرده است

یکی از صاحبان غرفه‌ها که تولیدکننده بومی خراسان جنوبی است گفت: کابین آسانسور تولید می‌کنیم و بزرگترین تولید کننده کابین آسانسور در شرق کشور هستیم.

صاحب غرفه تولید سنگ نیز گفت: سنگ‌های ما تولید شده در خراسان جنوبی است و برای فضای هتل‌ها مناسب است و آمادگی عقد قرارداد با هتل‌ها را داریم.

معرفی محصولات حوزه ساختمان برای اجرای بهتر طرح های مسکن

حسینی رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه صنعت ساختمان به منظور تکمیل زنجیره تولید در این حوزه در بیرجند دایر شده است.

او گفت: از آنجایی که قرار است نهضت ملی مسکن نیز در استان اجرا شود، ضرورت دارد تا محصولات متنوع و باکیفیت معرفی شود و در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

حسینی گفت: ۶۰ شرکت از داخل و خارج از استان در ۲۵۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کرده اند.

رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی با بیان اینکه این نمایشگاه تا ۸ مرداد دایر است، تصریح کرد: نمایشگاه صنعت ساختمان هر روز از ساعت ۱۷ الی ۲۲ باز است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت ساختمان ساخت مسکن صنعت ساختمان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۲۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس از دیروز ۱۸ اردیبهشت 1403 در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد. 

در این نمایشگاه شاهد برگزاری بیش از ۴۰‌ کارگاه و رویداد فناورانه با حضور متخصصان برگزیده زیست‌بوم فناوری کشور هستیم. 

محمد زینعلی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده پهپادهای سم‌پاش و بذرپاش در سلسله رویدادهای هاب‌رسانه نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴ درباره نحوه تولید و تجاری‌سازی این محصول گفت: پهپادهای سم‌پاش، امکان طیف‌سنجی، نقشه‌خوانی و مسیریابی را با تجهیز نرم‌افزارهای توپوگرافی و جهت‌یاب دارد. 

زینعلی افزود: در قسمت محلول‌پاشی، چند نازل وجود دارد؛ این پهپادها مجهز به چند مخزن هستند.

وی گفت: ناز‌ل‌های میکرومتری این پهپادها، قابلیت پودرکردن دانه‌های سم را دارد و همین مورد، تأثیرگذاری پهپاد را در فرآیند سم‌پاشی، افزایش می‌دهد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان به تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌های اجرایی با شرکت‌های دیگر اشاره کرد و گفت: تا کنون، حدود ۱۰۰ پروژه داخلی را اجرایی‌سازی کرده‌ایم که بیشتر آن‌ها متعلق به بخش خصوصی و زمین‌های کشاورزی کشاورزان بوده است.

زینعلی با بیان اینکه این پهپادها یک محصول خدماتی است، گفت: بسته‌های آموزشی هدایت پهپاد ‌و هدایت دستگاه نیز توسط متخصصان شرکت ارائه می‌شود. این خدمات آموزشی به‌صورت بسته‌های مجازی و ‌وبینارها، ارائه می‌شود.

وی به یکی دیگر از دستاوردهای جدید این شرکت اشاره کرد و افزود: حدود یکسال است که مشغول ساخت پهپاد‌های چندطیفی هستیم، این پهپادها برای تشخیص آفت روی محصولات کشاورزی کاربرد دارد.

زینعلی به بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ساخت این پهپادها اشاره کرد و گفت: در قسمت پردازنده‌ها و تشخیص‌دهنده‌های این پهپادها از هوش مصنوعی، استفاده شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره صادرات پهپادهای بذرپاش و سم‌پاش ساخت این شرکت گفت: اکنون به‌دنبال صادرات این پهپادها به کشور عراق هستیم.

زینعلی به میزان فروش این پهپادها در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: استان فارس و خوزستان، بیشترین خریداران این پهپادها بوده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
  • تاکنون تخلفات انتخاباتی خاصی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • ۳ عنوان کتاب حوزه صنعت نفت رونمایی می‌شود
  • مردم خراسان جنوبی همیشه در صحنه
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید