Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@08:09:24 GMT

مهم‌ترین دلایل سقط مجدد چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۹۱۳۸۱

به گزارش پارس نیوز، 

 دکتر سهیلا انصاری پور، جراح و متخصص زنان، زایمان و فلوشیپ ناباروری و عضو هیأت علمی پژوهشگاه ابن سینا به عنوان مجری طرح بررسی پیامدهای ناشی از سقط مکرر در 911 بیمار مبتلا به سقط مکرر در مراجعه به این مرکز، گفت: سقط مکرر به مواردی اطلاق می‌شود که سقط به صورت خود به خودی و حداقل دو تا سه بار متوالی تکرار شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم‌هایی که دو بار سقط خود به خودی بالینی و پشت سرهم داشته باشند، کاندیدای معرفی به کلینیک درمان سقط مکرر خواهند بود.

وی در ادامه افزود: علل متعدد سقط مکرر همانند عوامل جنینی شامل اختلالات کروموزومی و ساختمانی و همچنین عوامل مادری مانند سندرم انتی فسفولیپید، مشکلات اناتومیکال رحم و عوامل هورمونی نشان داده شده‌اند. در سال‌های اخیر همراهی اختلالات DNA اسپرم نیز با سقط مکرر مطرح شده‌ که باوجود بررسی‌های متعدد علت 50 تا 60 درصد سقط مکرر همچنان ناشناخته است.

‌انصاری پور با اشاره به اینکه از همان ابتدای فعالیت مرکز درمان ابن سینا، در جهت بهبود امر تشخیص و درمان مبتلایان به سقط مکرر، کلینیک سقط مکرر فعالیت خود را بصورت یک کلینیک منحصر، آغاز کرد، یادآور شد: این کلینیک متشکل از متخصصین زنان و زایمان، آندرولوژی، ژنتیک، ایمونولوژی، غدد، تغذیه و روانپزشکی است که در سال‌های اخیر فضای فیزیکی مستقلی نیز به آن اختصاص داده شده است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه ابن سینا، عنوان کرد: ‌با توجه به پیچیدگی، در امر تشخیص و درمان سقط مکرر تاکنون پروژه‌های متعددی در جهت اولویت‌های تست‌های تشخیصی، علل سقط مکرر و تاثیر مداخله‌های مختلف درمانی به انجام رسیده است. ‌ پس از رفع و اصلاح علل شناخته شده سقط مکرر، بیماران به مدت دو تا سه ماه با مکمل‌های مورد نیاز، اصلاح سبک زندگی شامل تصحیح عادات و رژیم غذایی، کاهش وزن در صورت چاقی و فرصت برای بارداری خودبخود یا دریافت روش‌های کمک باروری در صورت نازایی تحت درمان قرار می‌گیرند.

بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی_ ابن سینا، وی در خصوص نتایج حاصل از تحقیق و پژوهش‌های بعمل آمده از 1007 خانم باردار که در طی بازه زمانی سال94 الی ۹۶(دو سال و سه ماه و 21 روز) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و 911 مورد به سقط مکرر مبتلا بوده‌اند، گفت: از نتایج مطالعه چنین بر می‌آید که بیشترین فاکتور خطر برای سقط مجدد در بیماران مختلف، اولا تعداد سقط و همچنین سن خانم‌ها ست.

نتایج تکمیلی این پژوهش در پانزدهمین برنامه پایان ناباروری که روز شنبه، 26 آبان ماه سال جاری ساعت 19 از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد با حضور مجری طرح و کارشناسان ارائه می‌شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: زایمان درمان مشکلات زنان تغذیه سبک زندگی کاهش وزن چاقی بارداری روابط عمومی فناوری تغذیه درمان رژیم غذایی زنان مشکلات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۱۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گزارشی تحت عنوان «سهم عوامل کلیدی موثر بر تورم و نهادهای متولی» عوامل اصلی ایجاد تورم و سهم هر یک از آن‌ها و سهم نهادهای مختلف در ایجاد و کنترل تورم را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بررسی روند تاریخی طی دهه‌های اخیر نشان می‌دهد سه عامل اصلی ایجاد تورم در اقتصاد ایران شامل رشد نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی است؛ به‌طوری‌که هر ۱۰ درصد افزایش نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی به ترتیب ۵، ۴ و منفی پنج درصد تورم ایجاد خواهد کرد. بنابراین از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

همچنین تحلیل روند تورم و زیرگروه‌های آن طی دوره ۱۴۰۲-۱۳۹۲ نشان می‌دهد که از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی طی این دوره، گروه «خوراکی‌ها» ۱۰.۹ واحد درصد، «مسکن» ۶.۴ واحد درصد و «حمل و نقل» ۲.۵ واحد درصد از تورم (مجموعاً ۲۰ واحد درصد) را به خود اختصاص داده‌اند. بنابراین سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل، سهم حدود ۷۳.۴ درصدی از تورم کل این دوره را دارند.

بررسی سهم زیرگروه‌های اصلی از تورم کل سال ۱۴۰۲ نیز نشان می‌دهد گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها سهم ۱۳.۹ واحد درصد از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. در میان اقلام خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها میوه و خشکبار با سهم ۱.۸ واحد درصدی و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن با سهم ۶ واحد درصدی بیشترین سهم را در تورم این گروه داشته اند. در رتبه های بعدی گروه‌های «مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها» و «حمل و نقل» به ترتیب با سهم ۱۲.۹ و ۳.۵ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی قرار دارند. در مجموع سه زیرگروه «خوراکی‌ها»، «مسکن» و «حمل و نقل» در سال ۱۴۰۲ سهم ۲۹.۲ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بنابراین حدود ۷۱.۷ درصد از تورم سال ۱۴۰۲ مربوط به این سه گروه بوده است.

سهم ۳۹ درصدی وزارت جهاد در تورم

در بخش دیگری از این گزارش به سهم وزارتخانه‌های مختلف در تورم پرداخته شده است. در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ بیشترین تورم مرتبط با سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل بوده که عمدتا مرتبط با وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی هستند. بر این اساس طی دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ از تورم ۱۰۰ درصدی به طور متوسط وزارت جهاد کشاورزی سهم ۳۹ درصدی، وزارت راه و شهرسازی سهم ۳۳ درصدی و وزارت صمت سهم ۱۸ درصدی را از تورم کل به خود اختصاص داده‌اند.

از طرف دیگر عوامل موثر بر اقتصاد ایران شامل نقدینگی و نرخ ارز بوده که عمدتاً در حیطه وظایف بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار دارند. این دو متغیر دارای سهم مسلط حدود ۹۰ درصدی از تورم در اقتصاد ایران هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • سینا اسدبیگی در نقش تونی کروس برای پرسپولیس
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد