Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، محمدرضا آقاجانی، معاون آموزشی جهاد‌‌‌دانشگاهی استان مرکزی، امروز، 22خردادماه در هفتاد و یکمین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: اجرای طرح کلینیک سلامت خانواده توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی تدوین شده است.
وی تصریح کرد: مشاوره فرآیندی است که در راستای ارتقای توانمندسازی افراد فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمت‌رسانی کلینیک افزایش سطح نگرش، باورها و ارتقای مهارت برای حل مسأله، تحکیم‌کننده بنیان خانواده و کاهش بروز خشونت و ناهنجاری‌های اجتماعی در خانواده را به دنبال دارد.
آقاجانی در رابطه با اهمیت و ضرورت ایجاد کلینیک سلامت خانواده گفت: لزوم کنترل آسیب‌های اجتماعی حاصل از تغییر سبک زندگی، لزوم توجه به سلامت روان در کنار سلامت جسم، درمان فراوانی بیماری‌های روحی و روانی، حفظ کیان خانواده و فرزندان از اهم عوامل ایجاد این مرکز است.
این مقام مسئول اضافه کرد: جهاددانشگاهی در جهت حفظ و سلامت روحی خانواده وظیفه خود دانسته در این حوزه تخصصی وارد شود. بهبود‌بخشی به اختلالات رفتاری و روانی در سنین مختلف، مشاوره ازدواج، حین ازدواج و پس از ازدواج، مشاوره پیشگیری از طلاق، آموزش مهارت‌های اجتماعی در جهت کاهش آسیب اجتماعی، مشاوره خانواده، تحصیلی شغلی، صنعتی، گروه‌درمانی و آموزش، مشاوره حقوقی خانواده، خدمات روان‌سنجی و صدای مشاور از جمله اهداف مدنظر برای تأسیس کلینیک است.
آقاجانی ادامه داد: با توجه به همه‌گیر بودن بیماری‌های روحی و روانی این طرح همه گروه‌های سنی را در بر می‌گیرد. نوجوانان و جوانان در حوزه تحصیلی و رفتاری، زوجین جوان در قالب کارگاه‌های ازدواج و فرزند‌آوری، مشاوره و خدمات روان‌درمانی بزرگسالان، مشاوره تربیتی فرزندان، کارگاه آموزشی ویژه زوجین و مدیران و کارکنان واحدهای صنعتی در باب مشاوره شغلی می‌توانند از خدمات کلینیک استفاده کنند.
وی افزود: براساس اهداف دستاوردهای پیش‌بینی شده در قالب پیشگیری از آسیب‌های مرتبط با خانواده، تحکیم، تعالی و صیانت از کانون خانواده، کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی، کمک به ایجاد نشاط و آرامش پایدار در خانواده، نهادینه‌سازی آموزش‌های پیش، طی و پس از ازدواج، کاهش آمار طلاق، فرهنگ‌سازی مشاوره در ابعاد مختلف، تمرکز خدمات آموزشی، تربیتی و مشاوره‌ای در یک مجموعه استفاده از متخصصان امر به ویژه روان‌شناسان تعریف می‌شود.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در پایان گفت: تصویب در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان همکاری دستگاه‌های اجرایی، انعقاد قرارداد از سوی دستگاه‌ها و واحدهای صنعتی با کلینیک جهت دریافت خدمات، همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان، کمک دانشگاه‌ها برای تأمین متخصصان، تسریع در صدور مجوز تأسیس کلینیک از سوی سازمان نظام مشاوره و روانشناسی استان و حمایت مراکز بیمه‌های درمانی و تکمیلی برای تحت پوشش قرار دادن کلینیک از جمله انتظارات جهاددانشگاهی از کارگروه اجتماعی فرهنگی استان است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا مرکزی کلینیک سلامت خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۷۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد

سرپرست دفتر امور بانوان زنان و خانواده استانداری گلستان گفت: یکی از مسائل مهم استان گلستان مساله جمعیت است که امروز به یک بحران تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، سیده زهرا حسینی جبلی، امروز -چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به پایین بودن نرخ رشد جمعیت در گلستان نیاز است که همه مسئولان در خصوص افزایش نرخ رشد جمعیت در استان دغدغه داشته باشند.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی زادوولد در استان افزود: در غربالگری زایمان نباید به‌گونه‌ای رفتار شود که بانوان باردار نسبت به آینده نوزادان خود مأیوس شوند.

سرپرست دفتر امور بانوان زنان و خانواده استانداری گلستان ارائه تسهیلات جوانی جمعیت را یکی از اقدامات خوب دولت سیزدهم دانست و افزود: نباید در اعطای زمین‌ها و سایر امتیازات پیش‌بینی شده در قانون جوانی جمعیت به این خانواده‌ها سهل‌انگاری شود.

وی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را لازم اما ناکافی دانست و گفت: مسئولان بخش‌های مختلف استان برای افزایش نرخ جمعیت در استان همه ظرفیت‌ها و امکانات را به میدان بیاورند.

حسینی‌جبلی با بیان اینکه نبی‌اکرم (ص) در قیامت به کثرت نوزادان امت خود مباهات می‌کند، خاطرنشان کرد: ازدیاد جمعیت از آن دسته اعمال صالح و نیکویی است که می‌تواند ذخیره قبر و قیامت انسان باشد.

وی افزود: وضعیت شهرستان‌های کردکوی، بندرگز و گرگان از نظر رشد جمعیتی بحرانی، شهرستان‌های مینودشت، گالیکش و علی‌آبادکتول نامطلوب و شهرستان رامیان هم متوسط است.

سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان ادامه داد: رسانه، مدیران، خانواده موفق، دستگاه‌های دولتی، شرکت‌های خصوصی، نخبگان و گروه‌های مردمی از بخش‌های رویداد جوانی جمعیت است.

وی با تاکید بر اینکه برای افزایش فرزندآوری مهمترین نکته این است که ازدواج را افزایش دهیم و میلیون‌ها جوان مجرد که در حال حاضر هنوز ازدواج نکرده‌اند، بهترین ظرفیت برای جوانی جمعیت هستند که با کار فرهنگی و همراهی مسئولان و الگوهای جامعه در جهت ترویج ازدواج ساده و کم‌هزینه نزد فرزندان خود می‌توان امید به بهبود این وضع در پنجره جمعیتی باقیمانده داشت.

حسینی‌جبلی گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که در راستای سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی از سوی رهبری است و تلاش ما بر این است که در آن، ابعاد کیفی و کمی فرزندآوری بررسی شود.

وی با اشاره به هفته ملی جمعیت از (بیست‌وچهارم تا سی‌ام اردیبهشت) و روزشمار این هفته، افزود: رویداد جوانی جمعیت در (بیست‌ونهم اردیبهشت) در تالار فخرالدین اسعدگرگانی برگزار می‌شود.

سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان اظهار کرد: در راستای برگزاری این رویداد کارگروهی هفت‌گانه برای بخش‌های مختلف تعریف و جلسات توجیهی داوران برگزار شده است تا بعد از ارزیابی، افراد نمونه استان معرفی و تجلیل شوند.

وی فرهنگ‌سازی برای رشد جمعیت، حساس‌سازی افراد نسبت به مسئله جمعیت، معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مردمی، بسترسازی مناسب برای هم‌افزایی و تبادل اندیشه در میان جامعه نخبگانی برای رسیدن به نرخ رشد مطلوب در فرزندآوری و ازدواج را از اهداف این رویداد برشمرد.

کد خبر 751633

دیگر خبرها

  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست