Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه پاپزشکی کلینیک دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم از راه‌اندازی اولین کلینیک پاپزشکی در ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رضا قلم قاش، مدیر گروه پا پزشکی اظهار کرد: اولین کلینیک پا پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد و از امروز بیماران می‌توانند به این مجموعه درمانی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده تمرکز ما در این مجموعه روی بیماران دیابتی است.

مدیر گروه پاپزشکی کلینیک دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: فعالیت اینگونه مراکز در برخی از کشورهای دنیا متداول بوده و قدمت خیلی طولانی دارد که کلینیک پاپزشکی به صورت رسمی به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران راه‌اندازی شده است.

وی یادآور شد: غربالگری رایگان از امروز تا دهه فجر انجام خواهد شد و افراد برای دریافت نوبت می‌توانند با شماره 02143682 تماس بگیرند.

قلم‌قاش گفت: صدور شناسنامه پا از جمله اقداماتی خواهدب ود که در این کلینیک انجام می‌گیرد و افراد از لحاظ موضوعاتی مانند وضعیت عروق پا، اعصاب محیطی، استخوان و عضلات پا مورد بررسی قرار می‌گیرند و سپس برای آنان شناسنامه پا صادر می‌شود.

مدیر گروه پاپزشکی کلینیک دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم ارائه خدمات درمانی و پیشگیرانه به بیماران دیابتی را از مهم‌ترین اهداف این کلینیک اعلام کرد و گفت: پیشگیری از مشکلات پا، اصلاح اختلالات این عضو بدن و درمان بیماری پا از مهمترین اقدامات این کلینیک است.

وی با اشاره به اینکه 10 تا 12 درصد بیماران دیابتی حداقل یک‌بار زخم پای دیابتی را تجربه کرده‌اند، تصریح کرد: زخم پای دیابتی 3 تا 5 سال از عمر این افراد را کم می‌کند.

مدیر گروه پاپزشکی کلینیک دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، زخم پا را اولین عامل مرگ و میر عفونی بیماران دیابتی اعلام کرد و گفت: هزینه سالانه درمان زخم پای دیابتی بین 3 تا 5 هزار دلار است.

قلم‌قاش به بیماران دیابتی توصیه کرد که مشکل پا را جدی بگیرند و در صورت مشاهده آنها حتما به کلینیک‌های تخصصی مراجعه کنند تا نسبت به برطرف شدن مشکل، اقدامات لازم انجام گیرد.

وی بیان کرد: در ارزیابی چند ماه گذشته‌ای که در برج میلاد انجام شد، متوجه شدیم 86 درصد کودکان دچار اختلالاتی چون صافی کف پا هستند که اگر در همان سن کودکی درمان نشوند می‌تواند مشکلات زیادی را برایشان ایجاد کند.

مدیر گروه پاپزشکی افزود: اصولا مراقبت و درمان این اختلالات با ورزش انجام می‌شود و اگر افراد نسبت به اختلالات کودکانشان آگاه شوند، در جهت درمان آن تلاش می‌کنند.

قلم‌قاش افزود: 40 درصد عامل زخم دیابتی‌ها به دلیل کفش نامناسب است اگر بیمار نسبت به مشکل پاهایش آگاه شود تا بیش از 50 درصد پیش رفته‌ایم و بسیاری از مشکلات حل خواهد شد؛ اما وقتی یک بیماری دیابتی نمی داند مشکل پایش چیست نمی شود کاری را پیش برد.

مدیر این کلینیک خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته هدف از درمان جلوگیری از مرگ و میر بوده است اما اکنون بهبود کیفیت زندگی را هدف قرار داده ایم. امیدواریم با راه اندازی این کلینیک بسیاری از افراد دیابتی از مشکلات پاهایشان مطلع شوند و اقدامات خوبی را در راستای درمان آنها انجام دهیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: یکی از برنامه‌های ما برای امسال تبدیل سیم به کابل خود نگهدار است که ۱۶۰۰ کیلومتر هدف گذاری این کار در دستور کار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند مهدی دادگر ظهر امروز در بیست و یکمین همایش سالانه ایمنی شرکت برق استان اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش تقدیر از همکاران و پرسنل سختکوش توزیع برق استان است و مفتخریم که همکاران همه ایمن هستند و در برخی شاخص‌ها به عنوان نمونه معرفی شده‌اند.

وی بیان کرد: در سالی که گذشت با همت و تلاش همه پرسنل اقدامات زیادی انجام شد که مهمترین آن اتمام بهسازی شبکه 835 روستا بود، همچنین در سالی که گذشت شاخص‌های خوبی در حوزه تلفات و نرخ خاموشی‌ها کسب کردیم و علیرغم همه مشکلات و معضلات کارهای خوبی انجام شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی ادامه داد: یکی از برنامه‌های ما برای امسال تبدیل سیم به کابل خودنگهدار است که 1600 کیلومتر هدف گذاری این  کار در دستور کار است.

دادگر با بیان این‌که به ایام پیک بار نزدیک می‌شویم تاکید کرد: طبق پیش‌بینی‌ها گرمای امسال از میانگین دو درجه بیشتر است و باید شرایط را طوری فراهم کنیم که با مشکل مواجه نشویم.

وی گفت: مشترکان خانگی نیز اگر نسبت به سال قبل کاهش مصرف داشته‌اند در قرعه کشی خودروی دنا شرکت داده و همچنین مشمول پاداش می‌شوند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی یادآور شد: باید برای رعایت ایمنی بازدیدهای ایمنی بیشتر و مداوم‌تر  شود.

انتهای پیام/253

دیگر خبرها

  • نشانه‌های کاهش قندخون در دیابتی‌ها
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام